PAMETNA KAMERA WI-FI FULL HD UPRAVLJANJE PREKO MOBITELA, PORTAFON, REFLEKTOR

1.190,00 kn (PDV uključen)

Šifra proizvoda: KFKI10NB Kategorija: Oznake: , , ,

Gdje se koristi pametna kamera?

Pametna kamera sa zaštitom IP44 koja joj omogućuje vanjsku uporabu koristi se za video nadzor domova, vikendice, skladišta, poslovnih prostora, garaža…

Što mi je potrebno za rad pametne kamere?

Za instalaciju pametne kamere potrebni su samo wi-fi i napajanje. Spaja se na besplatnu aplikaciju “TuyaSmart”, dostupnu za Android i iOS, što vam omogućuje nadzor i upravljanje sa bilo kojeg mjesta na svijetu.

Na koji način pametna kamera radi?

Nakon što senzor pokreta detektira kretanje vama na mobilni uređaj dolazi obavijest. Snimanje u Full HD-u (1920×1080) se direktno sprema na SD karticu (do 128GB), na vaš mobilni uređaj ili na Cloud aplikacije “Tuya”. Ugrađeni mikrofon i zvučnik omogućuju dvosmjernu komunikaciju. Pametnom kamerom moguće je upravljati horizontalno i vertikalno preko mobilnog uređaja kao i zoom-om slike. U pametnu kameru je ugrađen senzor svijetlosti koji aktivira senzor pokreta LED reflektora (20W) i infracrvene diode pri nedostatku svjetlosti.

Zašto izabrati ovu pametnu kameru?

Brza i jednostavna instalacija i upravljanje čini ovu pametnu kameru praktičnijom od konkurencije. Osim toga izrađena je vrlo kvalitetno prema svim standardima Europske unije što potvrđuje EU certifikat. Duga garancija od 3 godine također potvrđuje kvalitetu pametne kamere.  Zaštititi će, osvijetliti i atraktivnim izgledom ukrasiti vaše objekte.

Brand

Boja svjetlosti

4000K

Energetski razred

A++

Napajanje

220 – 240V

Snaga

23W

Svjetlosni tok (lm)

1400lm

Zaštita

IP44

Garancija

3 godine

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PAMETNA KAMERA WI-FI FULL HD UPRAVLJANJE PREKO MOBITELA, PORTAFON, REFLEKTOR”