/ / / LED VODOTJESNA LAMPA 1X120 KOBI

LED VODOTJESNA LAMPA 1X120 KOBI

84,00 kn (PDV uključen)

Šifra proizvoda: KFHCE1120 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

LED vodotjesna lampa za jednu LED tubu dužine 120cm T8 sa jednostranim napajanjem. Visoka isplativost vodotjesne lampe i dug vijek trajanja. Garancija 2 godine.

Gdje se koristi?

LED vodotjesna lampa je predviđena je za instalaciju na strop u vlažnim prostorima ali i u prostore u kojima je rasvjeta potrebna većinu vremena kao što su garaže, radne prostorije, industrijska postrojenja, skladišta, kućanstva i slično. Može se korisiti u vanjskim i unutarnjim prostorima što omogućuje visoka zaštita IP65 što znaći da je otporna na sve vremenske uvjete.

Kvaliteta izrade

LED vodotjesna lampa izrađena je od kvalitetnih materijala prema svim europskim standardima što potvrđuje EU certifikat. Garancija na vodotjesnu lampu je 2 godine.

Brand: Kobi Light

Kobi je renomirani brend LED rasvjete koji je prepoznat diljem Europe svojom funkcionalnošću, kvalitetom, bogatim dizajnom, te atraktivnom cijenom. Doseže do milijuna zadovljnih kupaca diljem svijeta, te svaki danom iznova pronalazi nove kupce.

Zašto izabrati vodotjesnu lampu?

Vodotjesna lampa namjenjena je za LED tube koje će uštedjeti do 50% električne energije u odnosu na stare fluoroscentne cijevi. Osim toga radni vijek im je puno duži, čak do 10 puta, pa će ušteda biti značajna. Vodotjesne lampe su prakitčan, efikasan, štedljiv i kvalitetan izvor svjetla što je razlog da se kupci često odlučuju upravo za vodotjesne lampe kao izvor svjetla.

  • Garancija 2 godine
  • EU certifikat

Tehničke karakteristike

Brand

Dimenzije

1280mm x 68mm

Energetski razred

A++

Grlo

T8

Materijal

Kućište ABS, Poklopac PS

Napajanje

220 – 240V

Zaštita

IP65 (vodonepropusna)

Garancija

2 godine

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…