Naslovnica / Proizvodi / Video nadzor / WI-FI KAMERA FULL HD UPRAVLJANJE PREKO MOBITELA, PORTAFON, REFLEKTOR
Akcija!

WI-FI KAMERA FULL HD UPRAVLJANJE PREKO MOBITELA, PORTAFON, REFLEKTOR

1.090,00 kn 890,00 kn (PDV uključen)

Šifra proizvoda: KFKI10NB Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

WI-FI kamera sa ugrađenim LED reflektorom snage 20W zaštiti će vaše domove, vikendice, skladišta, poslovne prostore, garaže i slično. Wi-fi kamera se spaja na besplatnu aplikaciju “TuyaSmart”, dostupnu za Android iOS, što vam omogućuje nadzor i upravljanje sa bilo kojeg mjesta na svijetu. Za instalaciju kamere potrebni su samo wi-fi i napajanje.

Nakon što senzor pokreta detektira kretanje vama na mobilni uređaj dolazi obavijest. Snimanje u Full HD-u (1920×1080) se direktno sprema na SD karticu (do 128GB), na vaš mobilni uređaj ili na Cloud aplikacije “Tuya”. Ugrađeni mikrofon i zvučnik omogućuju dvosmjeru komunikaciju. Kamerom je moguće upravljati horizontalno i vertikalno preko mobilnog uređaja te zoom-om slike. U wi-fi kameru je ugrađen senzor svijetlosti koji aktivira senzor pokreta LED reflektora i infracrvene diode pri nedostatku svijetlosti.

Brza i jednostvna instalacija i upravljanje čini ovu kameru praktičnijom od konkurencije. Osim toga osigurati će, osvijetliti i atraktivnim izgledom ukrasiti vaše objekte. Garancija 3 godine.

Tehničke karakteristike

Brand

Boja svjetlosti

4000K

Energetski razred

A++

Napajanje

220 – 240V

Snaga

23W

Svjetlosni tok (lm)

1400lm

Zaštita

IP44

Garancija

3 godine

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.