AKCIJA 20%

VANJSKA ZIDNA LAMPA SA SENZOROM POKRETA QUAZAR 13

239,00 kn (PDV uključen)

Očisti
Šifra proizvoda: QUAZAR13 Kategorije: , Oznake: , ,

Gdje se koristi?

Jednostrana vanjska zidna lampa sa senzorom pokreta “Quazar 13” koristi se za osvjetljenje vanjskh prostora gdje svjetlost nije potrebna cijelo vrijeme kao što su: prilazi kućama, vrtovi, vanjski zidovi kuća i zgrada, ograde i slični prostori.

Materijal, boja i dimenzije?

Materijali od kojeg su izrađene moderne vanjske zidne lampe “Quazar 13”  su aluminij i staklo. Možete birati između crne i sive boje, a dimenzije vanjske lampe su: visina 150mm, širina 68mm, dubina 120mm. U lampu se stavlja jedna žarulja grla GU10 snage po potrebi.

Senzor pokreta

Quazar 13 ima ugrađeni senzor pokreta na kojemu je moguće regulirati: vrijeme rada, domet senzora i osjetljivost na svijetlo. Vrijeme rada je od 10 sekundi do 4 minute, domet senzora je max. 8 m, a osjteljivost na svijetlo se podesuje ovisno o tome želite li da se lampa pali po noći i po danu ili samo po noći.

Kvaliteta?

Vanjske lampe Quazar 9 izrađene su prema svim europskim standardima od kvalitetnih materijala što potvrđuje EU certifikat, a garancija na lampu je 2 godine. Lampe iz atraktivne i moderne linije “Quazar” koristili smo u projektima rasvjete za hotele, restorane i vile gdje su se pokazale iznimno uspješno.

Brand

Boja

crna, siva

Energetski razred

A++

Grlo

GU10

Materijal

ALU-staklo

Max snaga

11W

Napajanje

220 – 240V

Zaštita

IP44

Garancija

2 godine

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VANJSKA ZIDNA LAMPA SA SENZOROM POKRETA QUAZAR 13”