PAMETNA KAMERA WI-FI RTX VANJSKA IP66

740,00 kn (PDV uključen)

Šifra proizvoda: NEO-15-1 Kategorija: Oznake: ,

Gdje se koristi wi-fi kamera?

Ova pametna kamera koristi se za video nadzor vanjskih prostora zbog svoje IP66 zaštite od kiše, snijega sunca, soli, prašine, pijeska… Kvaliteta izrade omogućuje joj pouzdan rad u rasponu od -20 do + 60 stupnjeva.

Što mi je potrebno za instalaciju pametne kamere?

Za instalaciju je potrebna električna struja, wi-fi i pametni telefon. Instalacija pametne kamere je vrlo jednostavna isto kao i besplatna aplikacija “TUYA” ( iOS i Android).

Na koji način pametna kamera radi?

Pametna kamera spaja se na Vaš mobitel (besplatna aplikacija Tuya) preko kojeg upravljate kamerom što Vam omogućuje nadzor sa bilo kojeg mjesta na svijetu.
Ima ugrađen zvučnik i mikrofon pa preko svojeg mobitela možete komunicirati sa osobom koju je pametna kamera uočila (portofon). Snimanje je moguće na SD karticu (do 64 GB), direktno na Vaš telefon ili na Cloud.
Pametna kamera snima u HD-u sa mogućnosti zoom-a.
Ima automatsko infracrveno osvjetljenje pomoću svjetlosnog senzora – ako razina svjetla nije dovoljna, IR diode se uključuju u slučaju manjka svjetlosti. 36 IR dioda, automatski IR infracrveni filter – visokokvalitetna vidljivost noću do 30 metara, slika s oštrom optikom. 

Pametna kamera čvrste je konstrukcije i izrađena je od iznimno kvalitetnih materijala prema svim europskim standardima što potvrđuje EU certifikat, te je otporna na sve vremenske uvjete. Podržava suradnju s Google Homeom i Amazonom Alexa.

  • Garancija 2 godine
Brand

Zaštita

IP66

Materijal

aluminij

Senzor slike

CMOS

Osjetljivost

0,5 LUX

Širina leće

72st

Kompresija

H.264

Napajanje

12V

Dimenzije

185mm x 65mm

Garancija

2 godine

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PAMETNA KAMERA WI-FI RTX VANJSKA IP66”