Upoznajte naše rasvjetne lance!

Upoznajte naše rasvjetne lance!

Rasvjetni lanci stvaraju ugodnu ambijentalnu i toplu atmosferu.💡💡💡

Naši rasvjetni lanci osvjetljavaju i ukrašavaju brojne ugostiteljske objekte i kućanstva diljem RH, a zadovoljstvo naših klijenata dokazuje nam da su se pokazali iznimno uspješni.💪

Popularnost rasvjetnih lanaca posljednjih godina u stalnom je porastu!📈

Naše rasvjetne lance moguće je vrlo jednostavno spajati u niz.
Ukoliko se koristi najpopularnija žarulja za rasvjetne lance - LED filanent FMB 1,3W, moguće je spojiti rasvjetne lance ukupne dužine 2 kilometra!

Kako odabrati žarulju za rasvjetni lanac❓

Naša preporuka ukoliko ćete koristiti rasvjetni lanac kao ambijetalno svjetlo da stavite LED filament žarulju 1,3W 3000K koja će stvoriti ugođaj diskretnog osvjetljena sa svojom laganom i toplom svjetlošću.

Link: https://lnkd.in/dcvsktEc

Ukoliko želite koristiti rasvjetni lanac kao ambijentalno ali prema potrebama i glavno svjetlo preporučamo vam dimabilne LED žarulje koje svijetle u 3 nivoa: 10% – 50% – 100%. Intenzitet svjetla se jednostavno regulira klikom preko običnog prekidača (pali-gasi). Izgled i oblik po uzoru na tradicionalne stare žarulje iako se radi o modernoj dimabilnoj LED žarulji.

Link:https://lnkd.in/dkrT44xV

Ukoliko ćete koristiti rasvjetni lanac kao glavno svjetlo preporučamo LED žarulja E27 balon 6W. Dobiti ćete snažan izvor svjetla, a male dimenzije LED žarulja lijepo će izgledati na rasvjetnom lancu.
Link: https://lnkd.in/dC-uawR2

Visoku kvalitetu naših rasvjetnih lanaca jamči renomirani proizvođač rasvjete Kobi Light.®️

Link na rasvjetne lance: https://lnkd.in/dZK93Kwz

Ostavite komentar

Imajte na umu da komentari moraju biti odobreni prije objave.